Miksi liittyä mukaan palveluun?

🍲 🍕 🍔
Ruoan myyntiä ilman turhia kuluja

Liity mukaan ilmaiseksi. Ei kiinteitä kuukausimaksuja nyt eikä tulevaisuudessa. Ei myyntiprovisiota tai muita piilokuluja. Maksutapa aiheuttaa aina oman provisionsa kuten paikanpäällä maksettaessakin.

Maksat pienen tilityksen vain kun haluat tilityksen omalle tilillesi joka on vain marginaalinen. Ravintola myös itse valitsee koska tilitys tehdään ja kuinka usein.📨 Tilauksen vastaanottaminen

Kun asiakas tekee tilauksen, lähetetään ravintolan määrittämään puhelinnumeroon ja sähköpostiin aina ilmoitus tilauksista tekstiviestinä ja sähköpostina.

Asiakas vastaanottaa myös omat vahvistuksensa tekemästään tilauksesta. Paperinen kuitti on myös tulostettavissa kun tilaus on maksettu.

💰 Maksutavat

Palvelu tarjoaa asiakkaalle kaikki yleisimmät maksutavat käyttöön. Isompia tilauksia on myös mahdollista maksaa osamaksulla tai laskulla. Ravintolan ei kuitenkaan tarvitse huolehtia maksuista millään tavalla. Kts. sivun alareuna.

🏎 Toimitustavat

Ravintola voi itse määrittää kotiinkuljetuksen toimitustavaksi haltulla toimitusmaksulla ja -alueella. Myös isoihin tilauksiin voidaan määrittää ilmainen kuljetus halutun eurorajan ylityttyä. Nouto ja paikanpäällä ruokailu on myös valittavissa toimitustavoiksi. OstaNetistä.fi ei tarjoa kotiinkuljetuspalvelua.

🍽 Lounas

Ravintola voi ajastaa lounaan jokaiselle päivälle halutulla ajalla ja valikoimallaan. Tuotteet on tilattavissa vain lounasaikana.

Lisäkysymyksiä ?

Mikäli emme vastanneet kysymyksiisi tässä, ota rohkeasti yhteyttä meihin niin kerromme lisää. Voimme tarjota tutustumiskäyttöön myös demotunnukset joilla pääset tekemään tilauksia ja tutustumaan hallintapaneliin yms.

Palvelun operaattori

OstaNetistä.fi
Mantopal Oy
Pekankatu 3
00700 Helsinki
020 7345 150
ruokaa@ostanetista.fi

Palvelukuvaus

Yritystiedot
Lähetä palautetta
Tilaa uutiskirje

Ravintola

Liity mukaan
Ravintoloille
Palveluseloste